Noapte de coșmar pentru Lidia Buble. ''Iar am pus 100 de lacăte la uși''

+3 click pentru
galerie

Noapte de coșmar pentru Lidia Buble. ''Iar am pus 100 de lacăte la uși'' © Instagram

Am aflat care este cea mai mare teamă a Lidiei Buble. Ca majoritatea oamenilor, artista nu face excepție de la regulă și are o mare fobie. Noi știm care este și v-o spunem și vouă în continuare.

Lidia Buble a recunoscut care este cea mai mare fobie a ei

Simpatică artistă este o femeie curajoasă și plină de viață. Nimic nu-i stă în cale până când vine momentul să rămână singură acasă.. în timpul nopții. Artista nu suportă să doarmă singură, însă, din păcate, sunt și situații când acest lucru se întâmplă vrând-nevrând.

Așa a fost și sâmbătă seară, când artista a fost nevoită să stea singură acasă. După un concert de senzație pe care l-a susținut în fața fanilor săi, Lidia Buble a ajuns acasă. Cum iubitul ei a fost plecat, artista a fost nevoită să stea singură. Nu i s-a întâmplat nimic, însă imaginația o făcea să se gândească la tot felul de lucruri, exact cum chiar ea a recunoscut.

''Urăsc nopțile. Toate filmele posibile sunt în capul meu. Iar am pus 100 de lacăte la uși.
Cred că nu mai am mult de trăit. Iar se mișcă toată casa și se trântesc toate ușile posibile. Nu mai adorm în veci. Până și Bublly le aude și stă de pază'',
a scris Lidia Buble pe Instagram.

Lidia Buble, una dintre cele mai apreciate artiste

Lidia Buble a început de jos și a muncit mult pentru a ajunge unde este astăzi. Extrem de apropiată de publicul său, cu un suflet de aur și un talent de milioane, Lidia Buble a trecut prin multe job-uri până a ajuns artista din ziua de azi.

"Am fost femeie de serviciu la o tipografie, am lucrat o vară întreagă cu tata la un cimitir ca să-mi strâng bănuţii mei, pentru că mereu am fost un copil independent, am spălat vase şi făceam curat la o cafenea din Deva, am lucrat la un solar din Deva, am fost bonă pentru un nou născut timp de un an şi am fost ajutor pentru managerii de vânzări auto", a spus Lidia Buble, potrivit Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro