Lidia Buble, poziție indecentă pe Instagram! Cum au reacționat fanii, atunci când au văzut cum s-a pozat

+3 click pentru
galerie

Lidia Buble, poziție indecentă pe Instagram! Cum au reacționat fanii, atunci când au văzut cum s-a pozat © Instagram

Lidia Buble arată extrem de bine și nu se sfiește deloc să le arate acest lucru fanilor săi. Tocmai de aceea, vedeta a postat o fotografie deocheată pe contul ei de Instagram, dar reacția oamenilor nu a fost chiar tocmai pozitivă. 

Pe contul ei de Instagram Lidia Buble a postat de curând o fotografie super indecentă și trebuie să recunoaștem, are un stil unic de a se expune. Chiar dacă oamenii nu au fost de acord cu modul în care s-a fotografiat, Lidia Buble le-a dat peste nas mereu, căci trăiește cum vrea și fac totul așa cum vrea! Mai exact, Lidia Buble s-a pozat de jos, cu fața acoperită, dar cu picioarele destul de depărtate pentru a-și arăta zona intimă, într-o ipostază desprinsă din filmele pentru adulți!

Ei...nu vă alarmați imediat, căci fotografia nu a fost deloc una urâtă, ci mai degrabă una artistică, iar Lidia Buble a fost complet îmbrăcată, dar super sexy!

Chiar dacă unii oameni nu au rezonat cu modul în care s-a expus Lidia Buble pe contul ei de Instagram, alții au înroșit butonul de like și au apreciat originalitatea artistei și nonconformismul de care dă dovadă. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro