Lidia Buble se retrage din muzică. Anunțul ce i-a luat în surprindere pe fani

+3 click pentru
galerie

Lidia Buble se retrage din muzică. Anunțul ce i-a luat în surprindere pe fani © arhiva

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate vedete de noi. Cântăreața are anual zeci de concerte, însă aceasta a făcut un anunț ce i-a șocat pe toți admiratorii: Se retrage din muzică. Vestea a venit chiar în direct la Xtra Night Show. 

Invitată la Xtra Night Show pentru a-și prezenta noua piesă, Lidia Buble a făcut anunțul ce i-a luat în surprindere pe toți cei ce o apreciază de ani de zile pe cântăreață. Vedeta a mărturisit că se va întoarce înapoi în locul în care a învățat pentru prima oară să cânte și anume Biserica. 

”La un moment dat eu o sa ma retrag din industria asta muzicală, ușor, ușor mă duc către Biserică.”, a spus artista. Cătălin Bordea, coprezentatorul emisiunii a rămas șocat atunci când a aflat vestea: ”Cum te duci mă către Biserică?” 

”Mă duc de unde am venit”, i-a mărturisit cântăreața acestuia. Cert este că Lidia Buble nu părăsește industria muzicală acum, ci în viitor. Până atunci însă, artista are de gând să bucure în continuare fanii cu piesele ei, atât prin intermediul social media, cât și la concertele din țară. 

Cât investește Lidia Buble în imaginea sa

Lidia Buble mărturistește că își dorește mereu să fie diferită, cu un stil inedit și diferit față de cel al colegelor de breaslă. Nu vrea să fie machiată și îmbrăcată precum alte persoane și caută mereu să fie orginială în stilul pe care îl afișează în fața fanilor.

"Nu îmi place să văd mai multe persoane îmbrăcate la fel sau machiate la fel și îmi place mereu să fiu «ruptă din peisaj», cum se spune. Îmi place să aleg lucruri  deosebite. Majoritatea cumpărăturilor le fac online, caut piese speciale, pe care să nu le vezi peste tot", a spus Lidia Buble, potrivit Libertatea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro