Lidia Buble și Răzvan Simion în ipostaze romantice demne de filmele de la Hollywood. Fanii nu își mai pot lua privirile

+3 click pentru
galerie

Lidia Buble și Răzvan Simion în ipostaze romantice demne de filmele de la Hollywood. Fanii nu își mai pot lua privirile © instagram

Lidia Buble trăiește de câțiva ani o frumoasă poveste de dragoste alături de Răzvan Simion. Cei doi au parte de multă iubire, iar ultima fotografie de pe contul de socializare al vedetei spune multe. 

Lidia Buble este o femeie fericită și împlintă. Are parte de o carieră de succes, însă nici pe plan sentimental nu stă rău. Cântăreața este într-o relație cu Răzvan Simion, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani de la Antena 1. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar asta se poate observa și din fotografiile pe care cei din le postează pe conturile lor de socializare. 

În această seară Lidia Buble a reușit să-și uimească fanii complet. Artista a postat o fotografie cu Răzvan Simion, însă aceasta are ceva mai special. Cei doi sunt într-o mașină luxoasă, dar nu din vremea actuală, ci pare ceva stilului vintage. Într-adevăr, fotografia este alb negru și cu siguranță aceasta a fost și lucrul pe care au vrut să-l evidențieaze atunci când au decis să se fotografieze. Îmbrăcată într-o rochie albă, Răzvan Simion o sărută pe gât pe frumoasa cântăreața în timp ce conduce vehiculul cu care mulți și-ar dori să meargă. Fotografia are un stil romantic și pare desprinsă din filmele vechi de la Hollywood. Ca descriere, cântăreața a decis să scrie în limba spaniolă că parfumul său este de vină pentru reația pe care Răzvan Simion o are în această fotografie. 

Cât investește Lidia Buble în imaginea sa

Lidia Buble mărturistește că își dorește mereu să fie diferită, cu un stil inedit și diferit față de cel al colegelor de breaslă. Nu vrea să fie machiată și îmbrăcată precum alte persoane și caută mereu să fie orginială în stilul pe care îl afișează în fața fanilor.

"Nu îmi place să văd mai multe persoane îmbrăcate la fel sau machiate la fel și îmi place mereu să fiu «ruptă din peisaj», cum se spune. Îmi place să aleg lucruri  deosebite. Majoritatea cumpărăturilor le fac online, caut piese speciale, pe care să nu le vezi peste tot", a spus Lidia Buble, potrivit Libertatea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro