N-ai fi crezut! Câți bani cheltuie lunar Lidia Buble pe haine

+3 click pentru
galerie

N-ai fi crezut! Câți bani cheltuie lunar Lidia Buble pe haine © Instagram

Lidia Buble a avut o ascensiunsiune fulminantă în ultimii ani și este considerată una dintre cele mai talentate și apreciate artiste de la noi. Are o imagine de păstrat și este de conștientă de faptul că trebuie să investească mulți bani în dressingul și look-ul său, pentru a se păstra pe un loc fruntaș în industria muzicală românească.

Lidia Buble pune mult accent pe imagine și cheltuie foarte mulți bani pentru a-și menține imaginea pe care a construit-o în ani de zile, pentru a rămâne în ton cu tendințele. Ține mereu legătura cu fanii ei și este sinceră în privința alegerilor pe care le face, în legătură cu imaginea sa. 

Cât investește Lidia Buble în imaginea sa

"Îmi place să investesc în imagine, pentru că până la urmă noi artiștii asta vindem, imagine. Îmi place tot ceea ce înseamnă fashion și ține de fashion, așa că 70% din bănuții mei se duc pe haine", a declarat Lidia Buble, pentru Libertatea.

Lidia Buble mărturistește că își dorește mereu să fie diferită, cu un stil inedit și diferit față de cel al colegelor de breaslă. Nu vrea să fie machiată și îmbrăcată precum alte persoane și caută mereu să fie orginială în stilul pe care îl afișează în fața fanilor.

"Nu îmi place să văd mai multe persoane îmbrăcate la fel sau machiate la fel și îmi place mereu să fiu «ruptă din peisaj», cum se spune. Îmi place să aleg lucruri  deosebite. Majoritatea cumpărăturilor le fac online, caut piese speciale, pe care să nu le vezi peste tot", a mai spus Lidia Buble, potrivit sursei citate.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro