Lili Sandu este însărcinată cu primul ei copil. "Voi cunoaște fericirea supremă"

+3 click pentru
galerie

Lili Sandu este însărcinată cu primul ei copil. "Voi cunoaște fericirea supremă" © Instagram

Lili Sandu a dat vestea cea mare: este însărcinată! La câteva luni de la logodna cu iubitul ei, Silviu Țolu, vedeta este în culmea fericirii și abia așteaptă să își strângă la piept bebelușul.

Extrem de emoționantă, Lili Sandu a făcut anunțul prin intermediul unui video postat pe o rețea de socializare, în care a înglobat mai multe fotografii și filmulețe cu iubitul ei, dar și momentul în care s-a filmat așteptând rezultatul testului de sarcină. Lili Sandu radiază și, după cum mărturisește, copilul îi va oferi împlinire pe deplin, fiind nerăbdătoare să devină mămică pentru prima oară.

"The best Valentine’s Day surprise! (n.r. Cea mai frumoasă surpriză de Valentine’s Day  ❤️ Ziua de 15 dec 2019 ora 5.30 am avea să-mi schimbe viața pentru totdeauna! Atunci am aflat că în câteva luni voi cunoaște fericirea suprema aceea de a-mi tine copilașul în brațe🤰🏻
@silviu.tolu Te iubesc! #theTolus"
, a fost mesajul postat de Lili Sandu pe Instagram. 

În paralel face planurile de nuntă

Șatena a fost cerută în căsătorie în vara lui 2019, iar acum plănuiește cu atenție nunta, care va fi una atipică. Lili Sandu îşi doreşte o nuntă pe plajă, la care să fie invitaţi doar apropiaţii. Pentru că nu vrea ca evenimentul să ţină doar o noapte, nu exclude varianta ca totul să se desfăşoare în afara Capitalei sau chiar în afara ţării.

"Mi-aş dori să fie undeva pe plajă să se întâmple, cu apropiaţii mei. Aş vrea ca acest moment în care se celebrează iubirea mea şi a viitorului soţ să nu ţină doar o noapte, ci mai mult. De asta mi-aş dori să fim undeva plecaţi din ţară sau din Bucureşti", a declarat Lili Sandu la o emisiune tv.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro