Lino Golden îi pregătește o surpriză iubitei, de sărbători. "Evident, deja i-am luat cadoul" 

+3 click pentru
galerie

Lino Golden îi pregătește o surpriză iubitei, de sărbători. "Evident, deja i-am luat cadoul" © Instagram

Lino Golden și iubita lui au trecut prin multe despărțiri și împăcări și formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz. Împreună sau separat, artistul și Andra Ghinea par că vor să aibă în continuare o relație de durată și au planuri mari de viitor. 

Artistul și iubita lui au o relație sudată în prezent și lucrurile merg foarte bine între ei. Atât de bine încât plănuiesc să petreacă sărbătorile împreună, acasă la Lino Golden

"Evident, deja i-am luat cadoul. Vom petrece Crăciunul împreună cu familia mea. Şi anul trecut am făcut Crăciunul împreună! Cel mai frumos pe care mi l-a zis a fost prima dată când mi-a spus că mă iubeşte. O împac cu timpul. Suntem un cuplu foarte solid... Doamne ajută!", a declarat Lino Golden, la Antena Stars. 

Cel mai greu moment din viața lui

Lino Golden, "băiatul adoptiv" al lui Alex Velea, spune că sărbătorile nu erau pline de momente fericite în copilărie, însă cea mai mare dramă din viața lui a fost atunci când tatăl lui s-a stins din viață, atunci când avea doar 18 ani. 

"A fost foarte trist de sărbători când eram mic. Cel mai greu moment a fost atunci când a murit tata, aveam 18 ani și aveam o relație foarte apropiată și m-a afectat.", a mai spus Lino Golden, la Antena Stars. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro