Lino Golden are parte de o vacanță de Lux, dar nu uită să treacă pe la sala de gimnastică

+3 click pentru
galerie

Lino Golden are parte de o vacanță de Lux, dar nu uită să treacă pe la sala de gimnastică © instagram

Lino Golden are parte de una dintre cele mai frumoase vacanțe. Cântărețul se bucură de clipe de vis în Dubai, însă nu uită să aibă grijă și de corpul său. A găsit o sală de sport unde a decis să se antreneze

Pentru a avea un corp foarte bine lucrat este nevoie de mult antrenament zilnic. Lino Golden se bucură de o frumoasă vacanță în Dubai, însă nu uită să aibă grijă și de corpul său. Cântărețul a găsit o sală de gimnastică, iar acolo a decis să-și antreneze muschii pentru o perioadă, cel puțin până se va întoarce din nou în România și să-și reia activitatea zilnică. Cântărețul a postat pe contul său de socializare o serie de fotografii prin care le este prezentat fanilor Dubaiul și locurile frumoase prin care aceasta merge. 

În urmă cu puține zile, în timp ce era la un concert, Lino Golden a fost atacat. Un individ a început să tragă cu bile spre scenă, lovindu-l pe Lino Golden şi pe cei cu care se afla pe scenă. 

Lino Golden ar fi atras atenţia organizatorilor de mai multe ori, însă nimeni nu a luat nicio măsură. La un moment dat artistul a ieşit de pe scenă şi şi-a chemat şi colegii. Cu greu au fost convinşi să urce din nou pe scenă pentru a continua concertul. 

În 2016, Anna Lesko a trecut printr-o asemenea situaţie. Aflată la un concert într-o comună din Prahova, vedeta a fost atacată şi împuşcată cu un pistol cu bile în timp ce se afla pe scenă. Deşi a fost lovită la picior, artista a continuat să cânte. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro