Lino Golden, împuşcat în timpul unui concert în Huşi! Nu s-a luat nicio măsură

+2 click pentru
galerie

Lino Golden, împuşcat în timpul unui concert în Huşi! Nu s-a luat nicio măsură © Instagram

Clipe şocante în timpul unui concert susţinut de Lino Golden şi trupa lui în Huşi. Artistul şi colegii săi au fost împuşcaţi de către un tânăr, cu bile de plastic. 

Mai mult decât atât, făptaşul a mărturisit singur totul pe reţelele de socializare. ”Vă aşteptăm cu drag la Huşi, Lino Golden”, scrisese el în dreptul fotografiei cu pistolul cu bile. În timpul concertului acesta a început să tragă cu bile spre scenă, lovindu-l pe Lino Golden şi pe cei cu care se afla pe scenă. 

Lino Golden ar fi atras atenţia organizatorilor de mai multe ori, însă nimeni nu a luat nicio măsură. La un moment dat artistul a ieşit de pe scenă şi şi-a chemat şi colegii. Cu greu au fost convinşi să urce din nou pe scenă pentru a continua concertul. 

Potrivit vremeanoua.ro, autorităţile nu au luat nicio măsură şi nimeni nu a fost sancţionat pentru ceea ce s-a întâmplat la concertul lui Lino Golden din seara de 5 octombrie. "Noi, huşenii, suntem nişte oameni primitori şi civilizaţi. Cei care s-au purtat aşa, nu ne reprezintă şi ne dezicem de ei. Artiştii care vin la noi rămân cu amintiri plăcute si ne laudă pentru căldura cu care venim la concertele lor. Lino Golden, te iubim si te mai asteptăm la Huşi", a scris unul dintre cei care a participat la concert. 

În 2016, Anna Lesko a trecut printr-o asemenea situaţie. Aflată la un concert într-o comună din Prahova, vedeta a fost atacată şi îmăuşcată cu un pistol cu bile în timp ce se afla pe scenă. Deşi a fost lovită la picior, artista a continuat să cânte. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro