VIDEO PAPARAZZI / A pus ochii pe ea şi nu se lasă până nu o are! Lino Golden râvneşte la „comoara” unui prieten

+3 click pentru
galerie

Lino Golden, îndrăgostit de maşinile de fiţe.

Lino Golden nu se joacă! „Fiul adoptiv” al lui Alex Velea a pus ochii pe „comoara” unui prieten şi pare decis să o aibă. Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro dovedesc acest lucru.

Devenit posesor de permis auto în primăvara acestui an, Lino Golden este înnebunit după bolizii cu sute de cai putere. Recent, tânărul artist a cedat în faţa „ispitei”.

Aflat în oraş, alături de mai mulţi prieteni, cântăreţul a fost fermecat de noua „bijuterie” a bucătarului Ştefan Manolache. Fără să stea prea mult pe gânduri, Lino Golden i-a cerut amicului său să-l lase să dea o tură cu superbul Mercedes cu numere roşii.

Băiat de treabă, Ştefan Manolache i-a făcut hatârul artistului. Bucătarul s-a aşezat pe locul din dreapta, iar Lino Golden a făcut senzaţie la volan.

Încântat de „comoara” pe patru roţi a prietenului său, „fiul adoptiv” al lui Alex Velea a călcat serios acceleraţia. La un moment dat, o femeie aflată în zonă alături de copilul său s-a speriat de maniera de a şofa a lui Lino Golden. Văzând că maşina condusă de artist se apropie cu viteză, aceasta şi-a luat odrasla de mână.

Bucuria lui Lino Golden a ţinut doar câteva minute. După ce a dat o tură cu maşina amicului său, cântăreţul s-a întors la autoturismul lui, ceva cam uzat şi, evident, mai puţin dotat. Totuşi, la cât de încântat a fost de bolidul prietenului său, nu este exclus ca „fiul adoptiv” al lui Alex Velea să-şi cumpere şi el unul.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Gest controversat făcut de iubita lui Florin Salam! Iată de ce e în stare Roxana Dobre atunci când vine vorba de prietenele sale

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Pentru ei, viaţa de huzur e un fleac! Imagini de ţinut minte de la ultima aroganţă marca Reghe & Prodanca

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 


 


 


 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro