FOTO PAPARAZZI / Lino Golden a dat-o pe „stimulente”! Ca să nu fie prins în fapt, „fiul adoptiv” al lui Alex Velea a apelat la ajutorul omului său de încredere

+7 click pentru
galerie

Lino Golden este pus pe fapte mari! După ce a slăbit peste 30 de kilograme, în doar trei luni, artistul este pregătit pentru o nouă performanţă remarcabilă.

Aflat în plină ascensiune pe piaţa muzicală autohtonă, Lino Golden vrea să puncteze decisiv la capitolul imagine. Artistul este hotărât să facă pătrăţele, iar pentru ca acest lucru să devină realitate s-a apucat serios de mers la sală.

Ba mai mult, din câte se pare, „fiul adoptiv” al lui Alex Velea a făcut o obsesie din acest lucru. Mai nou, pentru a reuşi să-şi vadă visul îndeplinit cât mai repede, Lino Golden a început să folosească proteine. Artistul nu se desparte de „stimulente” nici măcar atunci când iese în oraş.

Cu câteva zile în urmă, însoţit de şoferul său, acesta a mers într-o cafenea de fiţe din Capitală, iar înainte de a ajunge în localul respectiv, a fost protagonistul unor momente uluitoare.

Cu telefonul mobil într-o mână şi cu o pungă de proteine în cealaltă, Lino Golden a păşit hotărât pe stradă, iar nimic nu prevestea ce urma să se întâmple.

Dornic ca lumea să nu afle că apelează la ajutorul unor suplimente pentru creşterea masei musculare, „fiul adoptiv” al lui Alex Velea a găsit rapid o soluţie de avarie.Înainte de a intra în cafenea, Lino Golden i-a „pasat” preţioasa pungă cu „stimulente” şoferului său.

Fără să comenteze, omul i-a făcut pe plac celebrului său şef, care a scăpat astfel de oprobriul public.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Mai are puţin şi naşte, dar preocupările ei sunt altele! Ce nu-i dă pace Andreei Bălan

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Crina Abrudan e pusă pe cheltuit bani! Ce a făcut vedeta imediat după ce s-a întors din vacanţa petrecută în Dubai

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro