VIDEO PAPARAZZI / Mai are puţin şi naşte, dar preocupările ei sunt altele! Ce nu-i dă pace Andreei Bălan

+4 click pentru
galerie

Intrată în ultima lună de sarcină, Andreea Bălan nu are stare! Cunoscută pentru faptul că este o persoană calculată, care doreşte ca toate lucrurile din viaţa ei să fie puse la punct, artista nu vrea ca marele eveniment din viaţa sa să o prindă cu problemele nerezolvate.

Pentru că orice detaliu contează în viaţa ei, Andreea Bălan acţionează în consecinţă. Recent, cu sprijinul necondiţionat al familiei sale, aceasta a îmbinat utilul cu plăcutul. Mai exact, însoţită de George Burcea, soţul ei, şi de minunata sa fiică, Ella, cântăreaţa a mers într-un mall din Capitală, hotărâtă să pună la punct câteva lucruri.

Astfel, Andreea Bălan şi-a lăsat fiica în grija lui George Burcea şi a mers să-şi plătească factura la telefon. După ce şi-a achitat datoria, vedeta a ieşit din magazinul de telecomunicaţii cu zâmbetul pe puze, bucuroasă că a scăpat de o grijă.

Apoi, precum o femeie care se respectă, artista a mers într-un magazin cu cosmetice. După ce a studiat cu atenţie oferta, cântăreaţa a cumpărat câteva produse pentru ten.

Cu o burtică de toată frumuseţea şi cu un tonus excelent, Andreea Bălan a mers apoi în zona în care se aflau cele mai dragi fiinţe din viaţa sa. Din nou împreună, cei trei au continuat sesiunea de shopping.

Au decis să se separe

Înainte de a deveni părinţi pentru a doua oară, Andreea Bălan şi George Burcea au decis ca, după venirea pe lume a bebelușului, să se separe. Îndrăgita artistă a dezvăluit de ce ea şi soţul său au hotărât acest lucru.

„Nu putem să dormim toți patru, pentru că bebelina nouă o va trezi pe Ella și atunci, am zis să ne împărțim. Adică unul o să doarmă cu o fetiță și celălalt, cu cealaltă fetiță. Ne-am făcut planul ca asta să se întâmple o perioadă. Am făcut calcul cam un an să fim așa, apoi să le punem împreună în aceeași cameră. Deci, practic, va exista o cameră a lor peste ceva timp. Sperăm ca la un an, cea mică deja să doarmă toată noaptea”, a declarat, pentru „Libertatea”, Andreea Bălan.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Ea e şefa banilor! Alex Bodi a ajuns să depindă financiar de Bianca Drăguşanu

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Răsfăţul iubitei, prioritatea numărul 1 pentru Irinel Columbeanu! De dragul Oanei, afaceristul a mutat cuibuşorul de nebunii în centrul Capitalei

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro