Motivul pentru care Andreea Bălan s-a oprit din alăptat: „Am ales să pot merge la concerte fără să mă mulg prin băi”

+3 click pentru
galerie

Motivul pentru care Andreea Bălan s-a oprit din alăptat © Instagram

Mai este puțin și Andreea Bălan va deveni mamă pentru a doua oară. Ea și George Burcea așteaptă o a doua fetiță, care o avea drept surioară pe micuța Ella. Până atunci, vedeta navighează perioada sarcinii – cu bune și cu rele.

Recent, Andreea Bălan a vorbit despre un subiect relativ controversat: alăptarea. Artista s-a oprit din alăptat, în cazul Ellei, după o lună, iar vedeta a și explicat de ce a recurs la acest gest.

„În cazul meu, că tot am fost întrebată de nşpee mii de ori, cu Ella am ales să alăptez fix o lună pentru ca apoi să pot merge la emisiuni relaxată (în juriu la TCDU am revenit la 2 săptămâni pentru că aşa este în contract) şi la concerte fără să mă mulg prin băi. De ce să mergi la concerte aşa repede?! Iar o întrebare stupidă pusă de prea mulţi oameni. Nu e deloc repede – se merge la concerte după o pauză de 4, 5 luni, că luăm în calcul şi pauză de dinainte de naştere, 4,5 luni, în care ieşi din sistem şi în care nu există niciun câştig financiar şi se trăieşte strict din economii, dar facturile nu se opresc în aceste luni.

CITEȘTE ȘI Andreea Bălan și George Burcea schimbă nașii pentru al doilea copil. Motivul l-a spus chiar ea

Totodată, dacă stai prea mult acasă, adio echipa (band, dansatori, colaboratori) deoarece e firesc să îşi găsească alte joburi, nu să te aştepte pe ţine să îţi creşti copiii. Dar na, pentru unii oameni decât să îşi pună creierul la contribuţie, e mai simplu să mă judece pe mine şi pe alte artiste care s-au reîntors rapid pe scenă. Şi a te întoarce pe scenă nu înseamnă că pleci de acasă şi laşi bebeluşul de izbelişte, înseamnă că pleci câteva ore şi te întorci acasă chiar în aceeaşi zi şi faci asta de câteva ori pe luna la început, nu prea des”, a explicat Andreea Bălan.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro