Lino Golden, fotografie rară din copilărie, alături de mama lui. Mesajul emoționant transmis de artist celei care i-a dat viață. FOTO

+3 click pentru
galerie

Lino Golden, fotografie rară din copilărie, alături de mama lui. Mesajul emoționant transmis de artist celei care i-a dat viață. FOTO © Instagram

Este unul dintre cei mai in vogă artiști din generația nouă și mulți tineri îi fredonează piesele. Lino Golden a suferit o transformare incredibilă de-a lungul anilor, însă nu a uitat de unde a plecat și cum arăta viața lui în urmă cu ceva timp.

Astăzi este o zi specială pentru artist. Este ziua mami sale, iar Lino Golden a publicat o fotografie de când avea mult mai multe kilograme, la care a atașat și un mesaj special pentru cea care i-a dat viață. "Azi e ziua mamei mele. Te iubesc ❤️", a scris Lino Golden, pe Instagram.

Lino Golden s-a apucat de mic de muzică

Lino Golden s-a apucat de muzică din fragedă pruncie şi scria rapp cu mesaj pentru youtube-ul românesc. La 16 ani era cunoscut drept "Tzip-Tzop", avea 100 de kilograme şi nu ştia exact încotro să se îndrepte. Vectorul său s-a numit, Alex Velea, cel care i-a dat în ultimii patru ani toate sfaturile constructive pe care şi el, la rândul lui, le-a ascultat cândva şi le-a pus în practică: "Chiar dacă eram gras, Alex nu a fost niciodată exigent. Întotdeauna îmi spunea, dar nu cu răutate. Ştiam şi eu că trebuie să slăbesc. Cu toate astea, unchiul Velea mă mai prindea când mâncam pe ascuns".

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro