Lino Golden, prima reacţie după ce a fost împuşcat în timpul concertului

+3 click pentru
galerie

Lino Golden, prima reacţie după ce a fost împuşcat în timpul concertului © Instagram

Sus ca Jordan este şi Lino Golden, artistul a susţinut recent un concert la Huşi care s-a lăsat cu victime! Ei da, fani au fost în delir numai că unul din spectatori l-a atacat pe artist şi pe cei din trupă.

Uimit de această primire, Lino a coborât de pe scenă, dar nu a vrut să-şi dezamăgească fanii aşa că a continuat să cânte şi să-i încâte pe cei prezenţi acolo.A făcut show ca de fiecare dată cu stilul excentric a cucerit publicul care a cântat şi dansat cu el până la final! Şi imediat după ce a fost atacat artistul a ţinut să împărtăşească incidentul cu fanii săi.

"Staţi liniştiţi boşilor nu a fost nimeni împuşcat, a fost doar un ţăran de pe la Huşi care a aruncat cu o piatră pe scenă că îi era foame şi......atât! Vă pup, piesă nouă în curând!", le-a transmis Lino Golden fanilor.

Vă reamintim că, la concertul de la Huşi, Lino Golden ar fi atras atenţia organizatorilor, dar nu s-a luat nicio măsură. De altfel, fanii au vrut să se asigure că artistul nu va pune la suflet acest incident şi că va mai veni la ei, pentru alte reprezentaţii.

"Noi, huşenii, suntem nişte oameni primitori şi civilizaţi. Cei care s-au purtat aşa, nu ne reprezintă şi ne dezicem de ei. Artiştii care vin la noi rămân cu amintiri plăcute si ne laudă pentru căldura cu care venim la concertele lor. Lino Golden, te iubim si te mai asteptăm la Huşi", a scris unul dintre cei care a participat la concert. 

Lino Golden nu este primul şi singurul artist care a trecut prin acestă situaţie. La un concert dintr-o comună prahoveană, Anna Lesko a fost împuşcată cu un picior cu bile. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro