Liviu Vârciu și Anda Călin, interviu periculos! "N-am nici o problemă cu zgomotul"

+2 click pentru
galerie

Liviu Vârciu și Anda Călin, interviu periculos! "N-am nici o problemă cu zgomotul" © captura video

Liviu Vârciu face senzaţie peste tot pe unde apare! De data aceasta ne-a dat peste cap toate aştepătările şi a mers împreună cu Anda Călin la poligon, acolo unde s-au distrat pe cinste.

Anda Călin a fost foarte entuziasmată de vizita la poligon, mai ales că Liviu Vârciu îi promisese de mult timp că vor merge. Iubita prezentatorului tv a savurat din plin momentele petrecute acolo și s-a bucurat atunci când Liviu Vârciu a obținut aproape punctajul maxim la trageri. 

"Și-a luat 3,4 acasă, dar le ascunde să nu le găsesc eu. N-am nici o problemă cu zgomotul, nu mă deranjează cu nimic. N-am mai fost la poligon, i-a fost frică să mă ducă. Liviu e un tătic foarte responsabil.", a spus Anda Călin, la Star Matinal. 

Liviu Vârciu, un tată devotat

Liviu Vârciu este topit după fetița lui Anastasia și pare pornit să pună pe fugă orice băiat care ar vrea să aibă o șansă la inima fiicei sale. Bineînțeles, mai este mult timp până atunci, dar Liviu Vârciu are un plan bine stabilit atunci când vine vorba despre sentimentală a micuței Anastasia. 

"E bine să aibă băiatul bani. Nu asta cu vrăjeală, să se iubească copiii, vrei, trebuie să ai. Ăștia care fac băieți să bage mâna în buzunar să le facă la băieți un business și să le dea ăstora care au făcut fete. Treaba mea e să o cresc până la 20 și ceva de ani. Măcar știu că e capabilă să stea cu unul care e capabil să facă 2,3 lei. Eu am doi lei în buzunar, am mașină, n-am murit de foame, am mașinuță, fata merge la cea mai bună grădiniță, asta e, nu-mi bat joc.", a spus și Liviu Vârciu, la Star Matinal. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest