Are copii și e la casa lui, dar cum arăta Liviu Vârciu în urmă cu mulți ani, puțini își mai amintesc. GALERIE FOTO

+5 click pentru
galerie

Are copii și e la casa lui, dar cum arătă Liviu Vârciu în urmă cu mulți ani, puțini își mai amintesc. GALERIE FOTO © arhiva

Liviu Vârciu a rămas din totdeauna un bărbat admirat de mii de fane. Carismatic, mereu a reușit să iasă în evidență în lumina reflectoarelor datărită stilul său. Totuși, puțini mai știu cum arăta acesta, în urmă cu mulți ani, atunci când facea parte din trupa L.A.

Liviu Vârciu s-a făcut mereu remarcat în televiziune, chiar de la începutul carierei sale. Vedeta a făcut parte din trupa L.A., iar hit-urile trupei au fost fredonate și încă mai sunt, de sute de mii de fani. Cântărețul este mereu o fire energică și carismatică, iar de aceea a reușit să se mențină în fața camerelor de filmat, chiar după mulți de ani de când trupa s-a destrămat. În urmă cu doar câteva luni, fanii au avut parte de o reunire frumoasă. Artistul s-a întâlnit cu jumătatea sa din trupa L.A pentru un eveniment, iar atunci au cântat cunoscuta piesă ,,Ochii tăi''. Fanii au fost surprinși și le-au cerut celor doi să revină pe piața muzicală românească, așa cum au făcut-o mai multe trupe care s-au reunit acum. 

Deși au trecut mulți ani, Liviu Vârciu nu pare schimbat foarte mult, ci din contră. Pare mult mai tânăr, chiar dacă acum este așezat la casa lui și are o carieră înfloritoare. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro