Liviu Vârciu şi-a pierdut răbdarea şi a răbufnit pe internet. "Nu plecaţi"

+3 click pentru
galerie

Liviu Vârciu, un artist cu priză la public © Foto: Instagram

Liviu Vârciu şi-a propus să petreacă un weekend liniştit la malul mării. Chiar dacă a petrecut pe litoral în această vară destul de mult timp în compania lui nea Mărin care l-a pus la treabă, de data aceasta artistul şi-a propus să se relaxeze. Zis şi făcut, doar că pe drum s-a întâmplat ceva neaşteptat.

O imensă coadă de maşini i-a dat artistului planurile peste cap. Liviu Vârciu se afla la volanul maşinii sale, însă şi-a pierdut răbdarea când a văzut cât trebuie să mai aştepte. Ca o persoană săritoare, aşa cum ne-a învăţat de fiecare dată, Liviu Vârciu a ţinut să îi avertizeze pe fani să nu plece la mare pentru că se vor confrunta cu aceeaşi situaţie ca şi el.

Cel mai probabil, din cauza unui incident care a avut loc pe autostradă Liviu Vârciu a trebuit să piardă destul timp în trafic. Cu muzică bună şi răbdare artistul a depăşit situaţia, dar aşa cum am spus, nu înainte de a-i atenţiona pe fani să fie precauţi.

"Nu plecaţi la mare acum", este mesajul lui Liviu Vârciu pentru fanii săi, alături de o fotografie în care se vedea coada de maşini din faţa sa. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro