Liviu Vârciu, tată model! A fost surprins în timp ce încerca să îşi adoarmă fetiţa

+3 click pentru
galerie

Liviu Vârciu şi Anastasia © facebook

Liviu Vârciu este un tată model şi se implică activ în creşterea fetiţei sale, micuţa Anastasia cu care încearcă să petreacă cât mai mult timp, deşi s-a despărţit de Anda Călin, mama micuţei. 

Liviu Vârciu îşi iubeşte nespus copiii şi este foarte ataşat de fiica sa cea mică, Anastasia, care începe să semene din ce în ce mai bine cu el. 

În ciuda programului său încărcat, Liviu Vârciu face tot posibilul să fie aproape de fetiţa sa şi să petreacă cât mai mult timp alături de ea.Recent a împărtăşit cu prietenii lui din mediul virtual câteva momente emoţionate în care încearcă să îşi adoarmă fetiţa, care, însă, nu pare că este obosită sau că ar vrea să se culce.

Cu micuţa la pieptul său, Liviu Vârciu încearcă să o adoarmă, fără a avea succes. 

"Fiica mea nu vrea să doarmă. Hai tati, hai tati să dormim." îşi roagă Liviu Vârciu fiica, care însă nu vrea să îi facă pe plac şi rămâne cu ochii larg deschişi. 

Liviu Vârciu a încheiat recent relaţia cu Anda Călin, care i-a dăruit o fetiță, pe micuța Anastasia. Cu toate că cei doi nu mai formează un cuplu, Liviu Vârciu a spus în exclusivitate pentru www.spynews.ro, că își vor crește în continuare copilul și vor avea o relație omenească și firească. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro