Lora uimeşte de fiecare dată cu schimbări senzaţionale de look, dar acum a apărut fară strop de machiaj. FOTO

+3 click pentru
galerie

Lora uimeşte de fiecare dată cu schimbări senzaţionale de look, dar acum a apărut fară strop de machiaj. FOTO © arhiva

Lora a renunţat de mai multe ori să apară pe interent fară machiaj. Artista are curaj, iar asta este de apreciat. Vedeta a decis să le arăte fanilor săi cum este ea naturală, fără strop de make-up.

Lora şi-a surprins fanii. Deşi în ultimul timp vedeta a avut câteva apariţii inedite, multe schimbări de look şi fotografii în ipostaze sexy, vedeta a decis că este timpul din nou să apară naturală pe contul său de socializare. Vedeta a renunţat la machiaj şi a făcut o fotografie pe care ulterior a urcat-o pe instagram. Putem observa ca ea nu are strop de machiaj, însă nici imperfecţiuni sau riduri de care care să îi fie jenă.

Ce mesaj emoţionant i-a transmis Lora lui Ionut Ghenu, iubitul acesteia

Recent artista a postat pe contul său de socializare o fotografie ce a stârnit foarte multe reacţii din partea fanilor. Artista apare la plaja alături de iubitul ei, iar în descrierea fotografiei a ţinut să menţioneze cât de fericită este alături de Ionuţ: ,,..și-au promis că vor fi împreună și lumea nebună nu va mai conta când ei se țin de mână." Postarea a strâns în doar câteva ore mii de aprecieri şi comentarii din partea susţinătorilor. Lora şi Ionut Ghenu formează un cuplu foarte solid, iar această legătură a fost observată şi de telespectatori în cadrul emisiunii Asia Express, acolo unde cei doi au participat ca echipă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest