Lora, în doliu! Mama artistei s-a stins din viață

Lora, în doliu! Mama artistei s-a stins din viață © Instagram

Zi tristă în famiia Lorei! Mama artistei s-a stins din viață, după o lungă suferință. Vedeta abia și-a găsit puterea de posta un mesaj de doliu, pentru a-și anunța fanii că trece printr-o cumpănă.

Mama Lorei a murit astăzi, după ce s-a luptat ani de zile cu cancerul la sân. În urmă cu câteva zile, Lora și-a anunțat fanii pe rețelele sociale că renunță pentru o perioadă la postări pentru a fi alături de mama sa. Starea de sănătate a mamei vedetei se înrăutățise și iată că acum, din păcate a pierdut lupta cu viața. În urmă cu cinci ani, Lora și-a dus mama în Turcia pentru a face o operație. Mama Lorei se lupta cu cancerul la sân din anul 2014, atunci când a suferit și o mastectomie la sânul stâng. 

După operația mamei, Lora a avut nevoie și de consiliere psihologică pentru a învăța cum să depășească momentul. Ani de zile Lora i-a fost alături mamei sale și a încercat, prin diverse metode, să o salveze din ghearele bolii necruțătoare. 

„Mamei mele i-a fost tăiat sânul! I s-a făcut o operație de mastectomie totală la sânul stâng. Exista posibilitatea aceasta și era oarecum pregătită pentru ea. Pentru mine a fost cumplit, dar trebuia să mă țin tare în fața ei. Am fost ajutată de un psiholog ca să depășesc momentul și am primit suport moral pe parcursul celor trei ore în care mama s-a aflat în sala de operații. Cei din spital m-au văzut plângând și au trimis un medic psiholog care să stea de vorba cu mine. Am simțit un val de afecțiune din partea tuturor, a medicilor, a personalului. Oamenilor din țară îmi trimiteau mesaje de încurajare și se rugau pentru noi”, povestea Lora, la acea vreme.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro