Lora, dezamăgită de oamenii de lângă ea: "Genul de dușman tăcut și loial"

+3 click pentru
galerie

Lora, dezamăgită de oamenii de lângă ea: "Genul de dușman tăcut și loial" © Instagram

Lora a transmis un mesaj dur pe reţelele de socializare. Vedeta a fost dezamăgită de persoane pe care le considera apropiate, motiv pentru care s-a gândit rapid la ceea ce i-ar spune mama ei în această situaţie. A scris şi un scurt text pe pagina sa. 

Din mesajul transmis de Lora, oamenii au înţeles că este vorba despre oameni pe care ea îi credea apropiaţi şi s-au dovedit a fi falşi. Pentru a trece mai departe, Lora face ceea ce îi place cel mai mult: munceşte pentru cariera sa în muzică. 

"Fața mea când aflu câți oameni falși am pe lângă mine. Intotdeuna m-am intrebat... de ce? Mama ar spune "complexul de inferioritate mama", eu aș spune "păi de ce că nu mă cred superioară"..."păi nu tu trebuie să te crezi mama. Ei cred asta... nevoia lor de tine și o anumită obsesie și e suficient pentru genul de dușman tăcut și loial." De asta iubesc eu toamna. Mereu îmi pune sufletul la muncă. E înțelegerea noastră", a scris Lora pe reţelele de socializare. 

Lora se pregăteşte de nuntă

După ce a fost cea care a prins buchetul de mireasă al Andreei Bălan, Lora a vorbit despre nuntă. Ea şi Ionuţ Ghenu se pregătesc să facă marele pas. 

"Hotărârea sună cam aşa: trebuie să luăm o hotărâre cu privire la data nunţii. Puţini invitaţi, dar buni. Oameni care ne-au fost alături, oameni care ne cunosc foarte bine şi oameni noi, pe care i-am cunoscut pe parcurs, dar care ne sunt trup şi suflet alături... oameni care ne dau sfaturi foarte bune... A fost mult haos pentru că nu ştiam cine să ne fie naşi. Am găsit, dar vrem mai mulţi! Avem oameni în prima linie care sunt foarte frumoşi şi îi dorim pe toţi!", a declarat Lora.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro