Lora se mărită! Încep pregătirile de nuntă, la scurt timp după ce a prins buchetul de mireasă al Andreei Bălan

+4 click pentru
galerie

Lora se mărită! Încep pregătirile de nuntă, la scurt timp după ce a prins buchetul de mireasă al Andreei Bălan © Instagram

La nici două săptămâni de la nunta Andreei Bălan, acolo unde Lora a prins buchetul de mireasă, artista a făcut anunţul! Este pregătită să spună "Da" alături de Ionuţ Ghenu, bărbatul cu care trăieşte o poveste de dragoste de mai bine de patru ani. 

Cu zâmbetul pe buze, Lora a anunţat că ea şi Ionuţ Ghenu trebuie să aleaga data nunţii! S-au gândit şi la naşi, doar că... parcă ar vrea mai mulţi. De asemenea, Lora a menţionat că la eveniment vor fi puţini invitaţi, doar apropiaţii.

"Hotărârea sună cam aşa: trebuie să luăm o hotărâre cu privire la data nunţii. Puţini invitaţi, dar buni. Oameni care ne-au fost alături, oameni care ne cunosc foarte bine şi oameni noi, pe care i-am cunoscut pe parcurs, dar care ne sunt trup şi suflet alături... oameni care ne dau sfaturi foarte bune... A fost mult haos pentru că nu ştiam cine să ne fie naşi. Am găsit, dar vrem mai mulţi! Avem oameni în prima linie care sunt foarte frumoşi şi îi dorim pe toţi!", a declarat Lora la o emisiune tv.

Nu puţini sunt cei care spun că, după căsătorie, relaţia dintre doi oameni se schimbă total. Însă, Lora spune că acest lucru este normal şi încearcă să nu se mai sperie, dat fiind faptul că poate să nu fie şi cazul ei şi al lui Ionuţ. De altfel, Lora a precizat că Ionuţ Ghenu îşi doreşte foarte mult să facă nuntă, iar ea nu poate trăi cu aceste frici toată viaţa. 

"Mi-e teamă. E normal. Mi se spune că e normal pentru că am mai încercat o dată. E normal să-mi fie frică, dar asta nu înseamnă că trebuie să repete. Nu trebuie să suporte Ionuţ fricile mele la nesfârşit... băiatul îşi doreşte foarte mult, eu îmi doresc, dar pasul ăla e...", a mai spus Lora.

Acestea fiind spuse, acum aşteptăm nunta!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro