Bat clopote de nuntă, din nou, în showbiz? Cine a prins buchetul de mireasă la nunta Andreei Bălan

+5 click pentru
galerie

Bat clopote de nuntă, din nou, în showbiz? Cine a prins buchetul de mireasă la nunta Andreei Bălan © Instagram

Andreea Bălan a avut parte de cea mai frumoasă şi fericită zi din viaţa ei. Duminică, pe 15 septembrie, artista s-a căsătorit religios cu tatăl fetiţei sale, iar întregul eveniment a fost exact aşa cum cei doi şi l-au dorit.

Au fost momente magice şi pline de suspans, surprize şi emoţii la nunta Andreei Bălan. Frumoasa artistă şi-a văzut visul cu ochii şi este mai fericită ca niciodată. Invitaţii au fost numai unul şi unul, iar nunta a fost cum nu se poate mai frumoasă. Dintre colegii de scenă ai artistei au luat parte Amna, Lora, Nico, Ruby, Alexandra Ungureanu, Edward Sanda, Bella Santiago şi, bineînţeles, Andreea Antonescu.

Cine a prins buchetul la nunta Andreei Bălan

Şi aşa cum era de aşteptat, Andreea Bălan a păstrat tradiţia buchetului, care spune că fata care îl prinde urmează să se căsătorească. Să bată clopote de nuntă, din nou în showbiz? Spunem asta, pentru că cea care a prins buchetul a fost nimeni alta decât Lora. Noi nu putem decât să spunem că ne bucurăm şi că aşteptăm invitaţia la nuntă.

Andreea Bălan, tort spectaculos

Aşa cum spuneam, întregul eveniment a fost unul de poveste, exact cum artista şi l-a dorit. Şi dacă totul a fost la superlativ, tortul nu avea cum să fie altfel. Format din şase etaje, tortul a atras toate privirile, spre bucuria mirilor.

În plus, un alt moment deosebit al serii a fost la începutul nunţii, atunci când Andreea Bălan şi George Burcea au avut parte de primul dans în calitate de soţ şi soţie.

Toată lumea știe că Andreea Bălan este o dansatoare excelentă, însă în această seară s-a întrecut pe sine. Artista a vrut ca momentul deschiderii dansului să fie cu totul și cu totul special și chiar a reușit. Toți cei prezenți au fost impresionați de felul superb în care ea și soțul ei au dansat.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro