Lora, așa cum n-ai mai văzut-o niciodată. Cum arată cu părul albastru și „sălbatic”

+3 click pentru
galerie

Lora, așa cum n-ai mai văzut-o niciodată. Așa arată cu părul albastru și „sălbatic”! © Instagram

Lora a știut mereu ce este bunul gust și frumusețea elegantă. Deși a știut mereu să se mențină în anumite limite ale modei, iată că, acum, a dat peste cap toate regulile de până acum. Artista a renunțat la lookurile cumințele cu care ne-a obișnuit și a optat pentru ceva la care nu ne-am fi așteptat niciodată: păr albastru!

Și nu este vorba despre un simplu albastru, ci despre un stil de păr de un estetic tribal, un fel de ombre verde cu albastru, care se potrivește perfect cu machiajul de același tip. Lora dovedește, așadar, că orice schimbare și-ar pune în cap, reușește să o facă să fie cu adevărat spectaculoasă.

„Nu uita cine ești, nu uita de spiritul tău. Nu-ți uita vocea și nu-ți uita curajul. Creează cu mâinile goale. Iubește fără îndoieli, căci iubirea e forța ta, esența ta, arta ta! Deschide ochii. Privește-mă. Cunoaște-mă așa cum sunt. Sălbatică, Naivă, Curioasă, Prezentă, Îndrăgostită, Pasională, Rebelă, O Forță. Așa cum ești și tu”, a scris Lora, alături de poza în care dezvăluie noul look.

Lora a spus tot adevărul despre operațiile estetice

Lora s-a hotărât să pună capăt tututor speculațiilor cu privire la aspectul fizic vizibil schimbat și a recunoscut, într-un final, de câte ori a călcat pragul doctorului estetician. Artista spune că a suferit modificări doar la nivelul nasului, în rest este 100% naturală, așa cum a lăsat-o Mama Natură.

„Am o reconstrucție nazală după alte patru încercări eșuate, dar a ținut foarte mult de ceea ce mi s-a întâmplat de am ajuns în stadiul acesta”, a mărturisit Lora pentru revista Viva! Artista a completat că nu și-a mărit buzele și nici nu și-a făcut modificări la maxilar, pomeți sau fese.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro