Ce părere are Lora despre ea? Artista și-a deschis sufletul în fața prietenilor virtuali

+3 click pentru
galerie

Ce părere are Lora despre ea? Artista și-a deschis sufletul în fața prietenilor virtuali © arhiva

Lora este o artistă iubită și îndrăgită de foarte mulți fani. Vedeta a decis să se deschidă în fața prietenilor virtuali și să le spună acestora ce părere are ea despre persoana ei. Fanii au apreciat din plin postarea artistei

Lora are sute de mii de fani, iar asta o face pe artistă să fie în culmea fericirii. Mulți admiratori își dau cu părerea despre cine este ea cu adevărat, despre felul în care se îmbracă sau despre modul în care este ea ca artistă. Totuși, artista cunoaște cel mai bine acest lucru și a deschis să le transmită fanilor săi cine este ea cu adevărat. Cântăreața a făcut o postare pe contul său de Instagram, iar aceasta a strâns într-un timp destul de rapid, foarte multe aprecieri, dar și comentarii de bine și de susținere pentru frumoasa blondă: „Ce înseamnă < o fată simplă >? La mine, de exemplu, nimic nu e simplu. Viața mea nu e simplă, inima mea nu e simplă și dacă ajung la gânduri..acolo e cel mai complicat. Dacă mi-ar plăcea să fie mai simplu? Clar. Dar cât să nu devin neștiutoare, neatentă, obișnuită cu tot ce pare a fi o realitate acceptabilă. Cât să nu devin simplă.”

Lora, despre complexele fizice: „Erau legate de felul în care mă îmbrăcam”

Lora recunoaște că nu a dus niciodată lipsă de atenție din partea sexului opus. Atenție a avut și din partea altor fete, însă… de natură mai puțin pozitivă. „Nu-mi amintesc să fi avut vreo perioadă în viață, în care să duc lipsă de atenție din partea băieților și nu neapărat pentru că eram frumoasă, ci pentru că eram sociabilă, haioasă, cântam frumos și eram 'a great kisser'. Complexele au venit din cauza fetelor și erau legate de felul în care mă îmbrăcam, pentru că aveam maximum cinci opțiuni. Asta era situația atunci și mă bucur că am trăit-o”, a explicat Lora, pentru VIVA!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro