Lora și Ionuț Ghenu au primit o lovitură dură. Extrem de dezămăgită, artista a făcut anunțul: ”Trebuie să vă spun ceva”

Lora și Ionuț Ghenu au primit o lovitură dură © Arhiva

Lora și Ionuț Chenu sunt blocați de câteva luni în Bali. Acum, când erau extrem de fericiți pentru că mai este puțin și se întorc în țară, cei doi au primit o lovitură dură. 

Artista și iubitul ei au decis să plece într-o minunată vacanță în Bali, înainte de începerea pandemiei de coronavirus, pentru a uita durerea provocată de pierderea mamei sale, doar că, criza provocată de virusul ucigaș le-a dat planurile peste cap și de câteva luni, cuplu nu a mai putut să revină în țară, fiind blocați acolo. 

Primul zbor spre România, ar fi trebuit să îl aibă cei doi pe data de 7 aprilie, doar că nu s-a putut. Ulterior, la începutul acestei luni, artista, extrem de entuziasmată, a declarat că cel mai probabil pe data de 9 iunie vor ajunge acasă. Doar că, încă o dată, când nici nu se mai așteptau, planurile lor au fost din nou schimbate. 

”Pe 9 iunie e posibil să venim acasă. 🙏❤”, spunea vedeta pe rețelele de socializare.

Acum, în cadrul unei emisiuni TV, Lora, vizibil afectată, a mărturisit că pandemia le-a dat din nou planurile peste cap, iar data de întoarcere spre casă pare că este extrem de departe. 

Lora a declarat faptul că zborul lor din data de 9 iunie a fost din nou anulat, ceea ce înseamnă că vor mai sta ceva timp în Bali. Acum, toate speranțele lor au fost spulberate de o nouă decizie luată de autorități. 

„Trebuie să vă spun ceva. Sunteți pregătiți? Zborul nostru a fost din nou anulat. S-a amânat totul pentru cel puțin 25 iunie. Speram că pe 9 iunie putem pleca”, a declarat Lora, în cadrul unei emisiuni TV. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro