Lora, ultimele detalii legate de nuntă. Când va face marele eveniment

+3 click pentru
galerie

Lora, ultimele detalii legate de nuntă. Când va face marele eveniment © arhiva

Lora trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Ionut Ghenu de mai bine de trei ani. Toată lumea așteaptă ca cei doi să ajungă în fața ofițerului de stare civilă, însă artista a spus care este motivul pentru care nu a ajuns până acum. 

Lora și Ionuț Ghenu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și chiar dacă nu au făcut nuntă până acum, cei doi deja sunt ca și o familie. Cântăreața a prins buchetul la nuntă Andreei Bălan și a lui George Burcea, iar mulți s-au gândit că ea va fi următorea mireasă din showbiz. Totuși, Lora a dezvăluit care este motivul pentru care amână să facă nuntă cu Ionuț, iubitul ei cu care a fost la Asia Express

”Asta e treaba cu buchetul? E primul buchet pe care îl prind. A fost o întâmplare ciudată, pentru că eu nu m-am mișcat de pe loc. Eu doar am întins mâinile să nu-mi vină în cap. E un semn că eu trebuia să prind buchetul Andreei Bălan și să am voalul ei ca amintire de la nuntă. Nu știu când mă căsătoresc, aș vrea să știu. Sigur voi spune când va fi. Este primul lucru pe care îl tăiem de pe listă tot timpul. Fiind împreună tot timpul rezolvăm chestiile care sunt de carieră, de familie, de casă. Nu ne gândim la asta. Și el mă mai întreabă dacă mai punem data asta odată. Niciodată nu avem timp să vorbim mai mult despre asta. Am fost tot timpul nehotărâți la locație, dar discutăm despre asta. Ne dorim o petrecere de relație.”, a declarat Lora pentru VIVA!

Lora a mai fost căsătorită

Dacă artistă amână momentul în care va ajunge cu Ionuț Ghenu la starea civilă și în fața altarului, Lora a mai trecut o dată prin aceste locuri în calitate de mireasă. Cântăreața a mai fost căsătorită cu Dan Badea, dar în anul 2014 au divorțat. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro