Loredana, ce ne faci? Vedeta s-a pozat în cea mai mulată bluză și i-a zăpăcit pe toți. "Fără obligații" FOTO

+3 click pentru
galerie

Loredana, ce ne faci? Vedeta s-a pozat în cea mai mulată bluză și i-a zăpăcit pe toți. "Fără obligații" FOTO © Instagram

Loredana face ce face și atrage atenția! Parcă oriunde merge toți ochii sunt ațintiți asupra ei și renunță ușor la inhibiții, fie că este vorba de concertele ei incendiară sau o simplă vizită la sala de sport.

Loredana arată absolut incredibil, la cei 49 de ani și timpul a fost foarte blând cu ea, pentru că vedeta nu are nici un rid și un corp ce le-ar face invidivioase până și pe puștoaicele de 20 de ani. Bine, am putea să menționăm și faptul că nu de puține ori s-a spus despre Loredana că s-a împrietenit prea mult cu medicul estetician, însă artista nu a confirmat niciodată zvonurile că ar avea mai multe intervenții la nivelul feței.

Loredana face sport aproape zilnic

Loredana s-a pozat, din nou, în sala de forță și a arătat tuturor de ce se menține încă pe un loc fruntaș în topul celor mai sexy vedete de la noi. Vedeta a purtat o bluză care se mula perfect pe silicoanele imense, dar și o pereche de colanți ce îi puneau în valoare abdomenul bine lucrat. Like-urile au curs pe bandă rulantă, iar fanii au felicitat-o pentru faptul că face sport și are un stil de viață sănătos. În ceea ce privește sportul, Loredana Groza nu lipsește nicio zi din sala de forță, acolo unde petrece de obicei în jur de o oră și jumătate, timp în care practică exerciții pentru diferite grupe de mușchi.

"Arăți magnific, parcă ai fi o puștoaică de 20 de ani. Nota 10 cu felicitări. / Lory ești superba / Fara munca nu se poate! Felicitari 😊👏👏 / Lori suntem deoseama dar tu esti superba.", au fost câteva dintre comentariile internauților. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro