FOTO / Loredana Groza, ipostază incendiară. Artista s-a fotografiat dansând la bară, într-o ținută cam sumară!

+3 click pentru
galerie

FOTO / Loredana Groza, ipostază incendiară. Artista s-a fotografiat dansând la bară, într-o ținută cam sumară! © Instagram.com

Timpul trece, dar ea nu încetează să ne uimească! Loredana Groza s-a fotografiat în cea mai sexy ipostază și, din nou, și-a lăsat fanii fără cuvinte. 

Când credeam că Loredana Groza nu ne mai poate surprinde cu nimic, artista a făcut un gest prin care și-a uimit fanii în totalitate. La aproape 50 de ani, artista a pozat cum nu se poate mai sexy și a împărtășit totul cu fanii săi de pe Instagram. 

Pe contul ei de Instagram, Loredana Groza a postat o fotografie în care dansează la bară. Aplecată într-un mod sexy, cu o bustieră sexy și decoltată, care îi lăsa sânii la înaintare, dar și într-o pereche de colanți super mulați, Loredana Groza a făcut senzație pe rețeaua de socializare. Mai mult, artista a postat și o descriere sugestivă, pentru a le mărturisi fanilor săi ce anume face, pentru a arăta atât de bine. 

„Ai nevoie de o bară bună pentru a lucra acel fund” a scris Loredana Groza, în dreptul descrierii. 

Loredana Groza, sacrificii pentru a fi mereu tânără

Pentru a fi mereu în formă și pentru a arăta impecabil în fața fanilor săi, Loredana Groza face eforturi mari. Artista se menține prin sport, dar și printr-o dietă din care a eliminat zahărul, dulciurile și produsele alimentare bogate în grăsimi. 

În ceea ce privește sportul, Loredana Groza nu lipsește nicio zi din sala de fitness, acolo unde petrece, de obicei, în jur de o oră și jumătate, practicând numeroase exerciții.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro