Cel mai mare secret al Loredanei Groza. Ce mănâncă artista, pentru a fi mereu în formă

+4 click pentru
galerie

Cel mai mare secret al Loredanei Groza. Ce mănâncă artista, pentru a fi mereu în formă © Instagram.com

A trecut de prima tinerețe, însă poate concura cu succes cu puștoaicele de 20 de ani la capitolul frumusețe și forme de invidiat! Loredana Groza are mare grijăî la regimul său alimentar și face foarte mult sport pentru a arăta mereu ca „scoasă din cutie”. Cu toate acestea, nimeni nu a știut până acum ce preparate mănâncă vedeta, pentru a-și menține silueta!

Este una dintre cele mai sexy artiste de la noi și toată lumea vrea să îi afle secretele! Cu toţii ştim faptul că Loredana Groza a preferat dintotdeauna un stil de viaţă sănătos, o dietă echilibrată şi...mult sport! De asemenea, Loredana Groza are câteva reguli şi anume trei mese principale de la care nu se abate!

De exemplu, pentru artistă, micul dejun este compus din fructe uscate sau proaspete şi un iaurt, pentru prânz îşi ia proteinele din carnea de pui, curcan şi...nu uită niciodată să adauge şi o salată proaspătă!
În ceea ce priveşte cina, artista îşi pregăteşte din nou diverse salate, la care adaugă şi seminţe, avocado sau peşte! 
Şi...ca orice femeie, Loredana Groza ştie că zahărul şi dulciurile sunt inamicii siluetei, aşadar le-a eliminat complet din meniu! Să nu uităm însă şi de toate orele petrecute la sala de fitness, căci este foarte important acest aspect! 

De la jogging şi fitness, până la banalele exerciţii fizice făcute acasă, nu există nicio zi fără mişcare! 
Artista petrece la sală în jur de o oră şi jumătate în fiecare zi şi nu uită nici de masajul anticelulitic sau cel de relaxare!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest