FOTO / Loredana Groza, într-o nouă ipostază de infarct! S-a pozat în fața oglinzii și fanii au fost uimiți

+5 click pentru
galerie

FOTO / Loredana Groza, într-o nouă ipostază de infarct! S-a pozat în fața oglinzii și fanii au fost uimiți © Instagram.com

Face ce face și iarăși își surprinde fanii! Loredana Groza s-a afișat într-o ipostază de infarct și mare le-a fost mirarea urmăritorilor ei de pe Instagram, atunci când au văzut-o atât de sexy!

Are aproape 50 de ani, dar arată ca o puștoaică de 20 de ani! Loredana Groza le dă mereu motive de bârfă fanilor ei, căci mulți dintre aceștia nu înțeleg de ce în ultima vreme, artista este din ce în ce mai nonconformistă atunci când vine vorba de aparițiile sale. 

De curând, Loredana Groza a postat o fotografie super sexy pe contul ei de Instagram, iar fanii ei au fost în delir. Chiar dacă unii dintre ei critică aparițiile vedetei, alții se declară uimiți de modul în care arată și de felul în care a slăbit Lori. Tocmai pentru că este foarte mândră de corpul și de formele ei, Loredana Groza s-a pozat în oglindă, într-un body negru și extrem de mulat, care a atras toată atenția, iar fanii s-au întrecut în comentarii care mai de care mai îndrăznețe!

„Ești superbă! Felicitări, întodeauna ai arătat că se poate și ai făcut prin muzică să pară totul mai ușor, ești o artistă care niciodată nu s-a plâns, ci întodeauna te-ai reinventat 😘👏 / Briliantă, minunată, gentilă, senzatională, genială, unică poartă numele Loredannnaaa! Te pupicesc, arăți bestial!❤️😘😍👸👀🔥⚡️💫” i-au scris fanii, în comentarii. 

Are sau nu silicoane Loredana Groza?

Loredana Groza a strânit tot timpul controverse, căci fanii ei s-au întrebat dacă aceasta are sau nu silicoane. De curând, Lori a pus ca și descriere la o fotografie „fără silicon”, pentru a stopa aceste supoziții ale fanilor săi. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest