Loredana Chivu, în depresie! Blondina trece prin momente cumplite. "Mi-am pierdut speranţa"

+4 click pentru
galerie

Loredana Chivu, în depresie! Blondina trece prin momente cumplite. "Mi-am pierdut speranţa" © Instagram

Loredana Chivu, una dintre cele mai sexy femei din România, trece prin clipe de groază. Blondina este în depresie şi a postat recent un mesaj pe reţelele de socializare, prin care a reuşit să sperie pe toată lumea!

Loredana Chivu trece prin momente de groază. Chiar dacă viaţa i-a aruncat în faţă mai multe hopuri, blondina a încercat să rămână puternică şi stăpână pe sine. Ei bine, asta până astăzi, când fosta asistentă tv a cedat în faţa problemelor.

"Am o cruce grea de dus"

Pe contul de Instagram, acolo unde este în permanenţă activă, bomba sexy a postat un mesaj prin care a reuşit să sperie pe toată lumea. Din textul scris de Loredana, reiese faptul că este în depresie, viaţa ei luând o întorsătură neaşteptată. 

"Mi-e greu să recunosc că trec printr-o perioada foarte grea, în care am realizat că în tot ceea ce credeam eu, iubire, compasiune, sentimente reale și oameni buni, nu preamaiexistă.. ce dezamăgire! Toată viață am căutat și am oferit tot ce am avut mai bun din mine oamenilor din viața mea.. și mereu am ajuns să fiu profund dezamăgită! E greu să ai o inima bună în zilele noastre.. e cel mai mare defect al meu care mi-a adus doar suferință!", a scris blondina. 

Nu se mai regăseşte pe sine, se simte singură şi dată la o parte. Consideră că destinul nu a fost niciodată de partea ei şi că după fiecare zâmbet, au urmat momente teribile prin care a fost nevoită să treacă, fără să aibă un sprijin. De asemenea, fosta asistentă tv este de părere că singurele persoane care i-au rămas şi în care are încredere sunt membrii familiei. 

"Şi mă lupt cu mine să fiu altfel.. pentru că bunătatea mea mi-a adus doar nefericire! Şi nu mi-e rușine să recunosc! Ştiu că mulți vă bucurați de răul meu, dar nu mă interesează absolut nimeni și nu mă ajută cu nimic să mimez o fericire falsă! Am o Cruce grea de dus! Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu și trec în continuare și va spun sigur că e oribil de greu! Îl am pe Dumnezeu, familia mea și atât! Nu mai cred în nimeni și nimic! Şi cel mai rău este că mi-am pierdut speranța! L.C", a completat ea, pe reţelele de socializare. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro