Loredana Chivu, mesaj dureros în plină pandemie! Blondina a mărturisit ce lecții a învățat în această perioadă dificilă / FOTO

+4 click pentru
galerie

Loredana Chivu, mesaj dureros în plină pandemie! Blondina a mărturisit ce lecții a învățat în această perioadă dificilă / FOTO © Instagram

Loredana Chivu le-a făcut fanilor o dezvăluire pe cât de emoționantă, pe atât de dureroasă. Bomba sexy le-a povestit acestora despre tot ce a învățat în pandemia de coronavirus.

Loredana Chivu este una dintre cele mai sexy vedete din showbiz. În spatele trupului său perfect, cu forme voluptoase, ce încing imaginația oricărui bărbat, se află însă un suflet extrem de mare.

De curând, Loredana Chivu și-a surprins fanii cu o mărturisire ce i-a lăsat cu gura căscată. Așadar, de această dată, nu trupul său a fost cel care a atras atenția tuturor, ci o dezvăluire de suflet.

Blondina a distribuit pe contul său de Instagram, mai exact la un InstaStory, o listă cu 7 lucruri pe care le-a învățat până acum în această perioadă dificilă cu care se confruntă întreaga omenire.

Printre altele, Loredana Chivu le-a transmis admiratorilor că sănătatea este cea mai de preț și că singurul care ne poate salva este Dumnezeu.

„Ce am învățat de la COVID-19
1. Viața e scurtă
2. Moartea e sigură
3. Locul de muncă e temporar 
4. Sănătatea e o avere
5. Ziua de mâine nu e garantată
6. Veșnicia ne este la îndemână
7. Doar Dumnezeu ne poate salva”
, este mesajul distribuit de Loredana Chivu la InstaStory.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro