FOTO/ Trage de fiare și se menține o bombă sexy. Loredana Chivu, imagini incendiare cu posteriorul

+3 click pentru
galerie

FOTO/ Trage de fiare și se menține o bombă sexy. Loredana Chivu, imagini incendiare cu posteriorul © arhiva

Loredana Chivu este una dintre cele mai dorite femei din showbiz-ul românesc. Oriunde își face apariția blonda sexy, reuește să ridice tensiunea tututor bărbaților. Vedeta muncește din greu pentru un așa corp și a împărtășit asta și cu admiratorii de pe internet. 

Este una dintre cele mai dorite sexy femei din România. Loredana Chivu se ocupă foarte multe de corpul său și are mereu grijă ca bărbații să întoarcă capul după ea. Totuși, pentru un așa corp de divă este nevoie de foarte multe lucruri, mult sport și alimentație sănătoasa. Focoasa blondă se ocupă din plin de asta și recent a postat pe contul său de socializare un filmuleț în care se află în sala de gimnastică și face un super antrenament pentru a rămâne în continuare o divă dorită de toți bărbații. 

Câte operații estetice are Loredana Chivu

Nu mai arată deloc precum atunci când a apărut în showbiz și a recunoscut tot timpul câte intervenții estetice are și cât de mult a investit în imaginea ei. Loredana Chivu a fost sinceră ori de câte ori a vorbit despre vizitele sale la cabinetul medicului estetician. "Am o rinopastie, pentru că am fost obligată, nu putea să respir. Am umblat şi la forma nasului. Am la sâni câteva operaţii pentru că am avut o problemă. În rest, am injectări. Cinci operaţii, patru la sâni una la nas. (...) Nu, nu am cercei în sâni", a declarat Loredana Chivu, în urmă cu ceva timp. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro