FOTO/ Loredana Groza, fotografie emoționantă cu fiica ei. Cele două seamănă ca două picături de apă

+3 click pentru
galerie

FOTO/ Loredana Groza, fotografie emoționantă cu fiica ei. Cele două seamănă ca două picături de apă © arhiva

Loredana Groza are de ce să fie o femeie împlinită. La vârsta de 51 de ani, vedeta se poate bucura de o carieră de succes, dar și de fiica care îi seamănă de minune. Cânăreața a făcut publică fotografia cu cele două.

Loredana Groza se poate considera o femeie fericită în adevăratul sens al cuvântului. Are o carieră de sucees, dar și un copil minunat care îi seamănă mult. Vedeta a postat pe contul său de socializare o imagine cu fiica sa, Elena, iar fanii au reacționat imediat postării.

Elena îi seamănă foarte mult mamei sale, preluând de la ea multe trăsături fizice. Anul acesta a împlinit 21 de ani, iar cântăreața i-a transmis un mesaj emoționant pe contul său de socializare: ”Ești cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat!! M-ai învățat ce înseamnă iubirea, iar eu încă învăț cum să fiu o mamă mai bună pe zi ce trece… Îmi doresc să rămâi fericită și sănătoasă și să ne atingi cu iubirea ta infinită și sufletul tău pur. Inspiră-ne întotdeauna cu cuvintele tale 🙂 Ești cea mai frumoasă fată din lume! Mama te iubește❤ ~Loredana”, a scris cântăreața pe Instagram atunci când tânăra și-a sărbătorit ziua de naștere

Tot în acest an, Elena a mărturisit că este îndrăgostită peste măsură de un cântăreț în vogă de la noi. Fiica Loredanei Groza nu a ezistat să-și facă publică iubirea și și-a schimbat numele de pe contul său de socializare cu numele de familie al băiatului pe care îl iubește la nebunie.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro