Îți mai aduci aminte cum arăta Loredana Groza, la începutul carierei? Care sunt schimbările bifate de blondină. GALERIE FOTO

+8 click pentru
galerie

Îți mai aduci aminte cum arăta Loredana Groza, la începutul carierei? Care sunt schimbările bifate de blondină. GALERIE FOTO © captură Youtube

Încă de la debutul său pe piața muzicală românească, Loredana Groza a făcut furori. Așa se întâmplă și acum, când Loredana Groza lansează melodie după melodie și toate devin hit, rând pe rând. 

Loredana Groza, una dintre cele mai iubite și apreciate de la noi, dar și una dintre cele mai colorate și excentrice prezențe din showbiz a știut mereu ce trebuie să facă, pentru a-și lăsa amprenta peste tot pe unde ajunge. Dar oare câți sunt cei care își aduc aminte cum arăta artista, la începutul carierei sale?

Atunci când a intrat în industria muzicală, Loredana Groza a atras toate privirile cu ținutele sale, toate ieșite din tiparul vremurilor respective. Frumoasei blondine i-a plăcut foarte mult să iasă în evidență încă de la început și să fie altfel decât sunt celelalte vedete. A impresionat prin originalitate, dar și prin talentul și frumusețea, lucruri care au făcut-o artistul care este astăzi. 

La debut, Loredana Groza purta ținute care mai de care mai excentrice, machiaj strident, iar singurul lucru care i-a rămas de atunci, fizic vorbind, este culoare părului. 

În prezent, Loredana Groza este o adevărată bombă sexy. Chiar dacă a trecut pe la medicul estetician, intervențiile vedetei sunt de bun simț și toate au transformat-o pe aceasta în cea mai bună versiune a ei - cea de astăzi. La cei 49 de ani pe care îi are, Loredana Groza arată ca o puștoaică, iar atunci când iese pe stradă cu fiica ei de mână, toată lumea crede că cele 2 sunt surori. 

În prezent, Loredana Groza este la fel de excentrică, așa cum era la începutul carierei sale și cu siguranță fanii blondinei apreciază faptul că aceasta a fost tot timpul originală, dar mai ales, asumată!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro