Lovitură pentru Elena Udrea! I-a fost respinsă cererea de azil politic în Costa Rica

+3 click pentru
galerie

Lovitură pentru Elena Udrea! I-a fost respinsă cererea de azil politic în Costa Rica © Hepta

Elena Udrea a primit astăzi o lovitură din partea autorităţilor din Costa Rica! I-a fost respinsă cererea de azil politic, aşadar nu este protejată de statul Costa Rica.

În urmă cu puţin timp, Elena Udrea declara că se gândeşte să se întoarcă în România, însă aşteaptă să vadă ce se va întâmpla cu statutul său de refugiat, scrie stiripesurse.ro. 

"În mod cert recursul în procesul meu se va admite. Evident că mă voi apăra. Sper ca judecătorii să nu fie trimiși cu biletul scris. Eu mă gândesc foarte serios să mă întorc în România. Cred că măcar un prim pas în acest sens vedem deja. Depinde ce se întâmplă aici în privința statutului meu de refugiat din Costa Rica", spunea Elena Udrea.

Vrea să îşi boteze fetiţa în România

Pe 23 februarie, avocatul Elenei Udrea declara că proaspeții părinți au reușit să îi facă pașaport micuței și că se gândesc să se întoarcă în România pentru botez.

"Este foarte tentată să revină în ţară şi să renunţe la orice fel de cerere. Eu am învăţat că legea este egală pentru toţi, indiferent ce calitate au aceştia. Faptul că aplicarea legii se va face la fel pentru toţi nu este un lucru rău. Faptul că doamna Udrea ia în calcul foarte serios să se întoarcă în România rezultă şi din faptul că a şi obţinut pentru fetiţă paşaport. Asta înseamnă că se gândeşte foarte serios să se întoarcă în România, dar trebuie să îşi asume şi riscuri", a spus avocatul Elenei Udrea.

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro