Lovitură pentru Maria Ilioiu! Fosta ispită de la Insula Iubirii îşi ia „adio” de la afacerea cu haine?

+3 click pentru
galerie

Lovitură pentru Maria Ilioiu! Fosta ispită de la Insula Iubirii îşi ia „adio” de la afacerea cu haine? © Instagram

Anul 2020 pare-se că aduce ceva schimbări în viaţa fostei ispite de la Insula Iubirii, Maria Ilioiu. În 2019, focoasa roşcată şi-a deschis o adevărată afacere cu haine, iar acum, aruncă bomba! 

Un anunţ postat pe reţelele de socializare a atras atenţia tuturor! Afacerea Maria Ilioiu se duce de râpă? Roşcata a anunţat că îşi cedează standul dintr-un centru comercial din Capitală, "cu tot cu haine sau fără". 

Ce se întâmplă mai departe cu afacerea ei, dat fiind faptul că nu este singurul loc în care are expuse articole vestimentare, rămâne de văzut. 

Maria Ilioiu a făcut furori la "Insula Iubirii", emisiunea de la Antena1 unde a reuşit să-i facă pe mai mulţi domni să-i cadă în plasă, în toate sezoanele în care a fost prezentă! După ce şi-a încheiat "afacerea" cu ispitirea bărbaţilor, Maria Ilioiu s-a pus pe treabă şi a decis să ispitească şi femeile din România, cu haine, care mai de care mai spectaculoase.

Cum s-a retras Maria Ilioiu definitiv de la "Insula Iubirii"

În timpul difuzării sezonului din anul 2019, Maria Ilioiu a postat un mesaj pe Facebook în care a precizat că apariţia de luni seara, 19 august, a fost ultima a ei la Insula iubirii. Desigur, le-a mulţumit tuturor, dar nu înainte de a-şi spune părerea cu privire la tot ceea ce a însemnat această emisiune pentru ea.

Maria Ilioiu nu a precizat însă şi motivul pentru care a decis să renunţe. Totuşi, toată lumea a luat în calcul faptul că era vorba de relaţia în care se afla. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro