Mădălina și Alexandru, ceartă fără precedent la „Dragoste fără secrete”, din cauza Nicoletei: „Mie deja mi-e scârbă”

+3 click pentru
galerie

Mădălina și Alexandru, ceartă fără precedent la „Dragoste fără secrete”, din cauza Nicoletei: „Mie deja mi-e scârbă” © captură video

După ce s-a aflat de relația dintre Alexandru și Nicoleta, Mădălina, actuala lui parteneră în competiția „Dragoste fără secrete” a pornit un scandal monstru!

Ieri dimineață, cuplul Alexandru și Mădălina au avut parte de câteva momente tandre, după care au lăsat sentimentele și s-au luat la ceartă! Extrem de deranjată de faptul că s-a aflat de relația pe care a avut-o iubitul ei, cu Nicoleta, fata nu a ezitat să spună lucrurilor pe nume, în direct. 

„A ajuns c***a asta să mă facă pe mine falsă (Nicoleta, n.r.) vai de capul și de zilele ei. Ești fericit? S-a aflat. Mie deja mi-e scârbă. În toată situația, eu am fost proasta...Tot eu sunt falsă? Are noroc că e aici. Eu am ajuns proasta voastră? Eu nu voiam să se afle, mă face să vorbesc urât. Eu am venit aici să mă fac de râs, să afle lumea de acasă că tu te-ai....cu asta, nu? Dă-o-n **** *** de relație” a spus Mădălina, extrem de supărată. 

Emisiunea "Dragoste fără secrete" poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 şi de la 18:45 la 20:45. De asemenea, sâmbăta poate fi urmărită de la ora 18:45 pe Antena Stars.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest