Mădălina era fana soțului ei, înainte de a se îndrăgosti unul de altul. Declarație de dragoste specială pentru Dan Badea

+3 click pentru
galerie

Mădălina era fana soțului ei, înainte de a se îndrăgosti unul de altul. Declarație de dragoste specială pentru Dan Badea © Instagram

Dan Badea și soția lui, Mădălina, sunt mai fericiți ca niciodată, după ce în această primăvară au devenit părinți pentru prima dată. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz și sunt admirați cu fiecare ocazie.

Puțină lume știe, însă, că Mădălina îl plăcea pe Dan Badea înainte ca el să se îndrăgostească de ea și să formeze o familie. Frumoasa blondină a fost cea care a povestit și care, totodată, a vrut să-i facă și o declarație de dragoste soțului ei public.

''L-am revăzut pe scenă după o perioadă lună, în care am stat acasă cu Arias și mi-am amintit că înainte de a-l cunoaște, de a ne căsători și de a-l face tătic, am fost fana lui! Bravo, comediantul Dan Badea! Hai acasa în raiul nostru, tăticul Dan Badea! Te iubesc!'', a scris Mădălina Badea pe Instagram.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest