VIDEO / Însărcinată în opt luni, soţia lui Dan Badea aruncă bomba: "Va veni şi al doilea"

+3 click pentru
galerie

Însărcinată în opt luni, soţia lui Dan Badea aruncă bomba: "Va veni şi al doilea" © captură video

Dan Badea şi soţia lui au intrat în febra pregătirilor pentru venirea pe lume a primului lor copil. Viitorii părinţi vor să-i cumpere băieţelului un pătuţ inedit, dar şi multe alte lucruri. Cum au fost cele opt luni pentru frumoasa mămică, au povestit pentru Antena Stars!

Mădălina şi Dan Badea se pregătesc să devină părinţi pentru prima dată! Au intrat în febra pregătirilor pentru bebe şi mai este doar o lună până când îşi vor strânge în braţe băieţelul. Nu este un secret că îşi doresc tot ce este mai bun pentru cel mic, motiv pentru care se ocupă cu multă grijă de aranjarea camerei bebeluşului.

"Mai este o lună şi ne vedem în formula care ne va consacra, în formula de 3", a spus Dan Badea, fericit până peste cap în această perioadă a vieţii sale. 

Mădălina Bălan are o sarcină lipsită de probleme, motiv pentru care cei doi se gândesc deja la al doilea copil.

"Au fost extraordinar de uşoare. Le doresc tuturor viitoarelor mămici de acasă şi fetelor care îşi doresc să devină mămici, o sarcină ca a mea. Nu mi-a fost greaţă, cu atât mai puţin vărsături şi celelalte lucruri care se întâmplă într-o sarcină. A fost foarte uşor, tocmai de asta poate cine ştie, peste un an, doi, va veni şi al doilea", a mărturisit Mădălina Badea, pentru Antena Stars. 

Au o casă ca la Hollywood

Mădălina şi Dan Badea aşteaptă venirea pe lume a fiului lor într-o casă nouă, care arată exact ca-n reviste! Sufrageria, foarte luminoasă şi încăpătoare, a fost decorată în nuanţe de alb, gri şi bej, la care au fost adăugate câteva tonuri de roz prăfuit. Candelabrele spectaculoase şi ferestrele mari care oferă o privelişte de vis către piscina din curte, te duc parcă cu gândul la casele marilor actori de la Hollywood.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro