VIDEO PAPARAZZI / Dan Badea şi-a îndeplinit visul! Soţia actorului este însărcinată! Avem primele imagini cu graviduţa

+4 click pentru
galerie

Veste mare în lumea mondenă din România! Dan Badea şi soţia sa, Mădălina, vor deveni părinţi! Nevasta actorului este însărcinată în şase luni, iar paparazzii Spynews.ro au primele imagini cu viitoarea mămică în rolul de graviduţă.

În luna martie a anului viitor, spun sursele noastre bine informate, Mădălina şi Dan Badea vor avea un băieţel. Cei doi viitori părinţi nu îşi mai încap în piele de fericire!

Recent, Mădălina şi Dan Badea şi-au făcut apariţia într-un hypermarket din Capitală. Hotărâţi să cumpere produse de calitate, aceştia au fost numai zâmbete. Rând pe rând, cei doi au achiziţionat mere, bane şi ciuperci, semn că tânăra graviduţă are grijă ca alimentaţia sa să fie cât se poate de sănătoasă.

Cu o burtică de toată frumuseţea la vedere, Mădălina şi-a ajutat soţul să pună produsele în pungi şi să le cântărească. E clar! Soţia acotului se simte minunat în rolul de graviduţă. Totul a durat aproximativ o oră, iar apoi cei doi viitori părinţi au plecat acasă cu zâmbetele pe buze.

Au o casă ca la Hollywood

Mădălina şi Dan Badea aşteaptă venirea pe lume a fiului lor într-o casă nouă, care arată exact ca-n reviste!

Sufrageria, foarte luminoasă şi încăpătoare, a fost decorată în nuanţe de alb, gri şi bej, la care au fost adăugate câteva tonuri de roz prăfuit. Candelabrele spectaculoase şi ferestrele mari care oferă o privelişte de vis către piscina din curte, te duc parcă cu gândul la casele marilor actori de la Hollywood.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Pe bărbaţi îi lasă mască, însă ea doar se răsfaţă! Alexandra Becali, apariţie devastatoare într-un mall

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Marcel Pavel e boss de boss! Soţia făcea cumpărături, iar el dădea şpagă

Dormitorul a fost şi el amenajat până la cel mai mic detaliu! Decorat tot în nuanţe calde de alb, Dan Badea şi Mădălina au simţit însă nevoia să adauge o pată de culoare, aşa că au ales ca patul matrimonial să aibă culoarea bleu, ca cerul (IMAGINI, AICI).

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro