VIDEO PAPARAZZI / Marcel Pavel e boss de boss! Soţia făcea cumpărături, iar el dădea şpagă

+6 click pentru
galerie

Bogat, celebru şi îndrăgit de o ţară întreagă, Marcel Pavel (59 de ani) duce o viaţă de invidiat! Recent, artistul a fost protagonistul unor momente memorabile, pe care, fără îndoială, toţi bărbaţii doresc să le trăiască.

Cu câteva zile în urmă, Marcel Pavel şi soţia sa, Violeta, au ieşit în oraş, cu gândul de a face cumpărături. Socoteala de acasă nu s-a potrivit însă cu cea din târg! Probabil obosit din cauza programului încărcat pe care îl are în luna cadourilor, cântereţul a preferat să rămână în maşină, în timp ce nevasta sa s-a ocupat de shopping.

Cu autoturismul pe avarii, Marcel Pavel a vorbit de zor la telefon, semn că avea de rezolvat câteva probleme. La un moment dat, artistul a fost nevoit să-şi întrerupă convorbirea. Motivul? O femeie care făcea pe parcangiul de ocazie s-a apropiat de maşina cântăreţului, dornică să fie răsplătită. Fără să stea pe gânduri, cântăreţul i-a oferit acesteia şpaga de rigoare, apoi şi-a văzut liniştit de treburile sale. Totul s-a întâmplat sub privirile paparazzilor Spynews.ro, care au filmat momentul.

Nu după mulți timp, Violeta şi-a făcut apariţia cu o pungă plină cu prăjituri. Mulţumit că soţia sa a decis să-i îndulească ziua, Marcel Pavel a pornit maşina şi a demarat.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Ioniţă de la Clejani a renunţat la Merţan-ul de 80.000 de euro! Acum conduce o maşină mai ieftină decât un telefon mobil

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Când Petrişor Ruge lipseşte, doar alcoolul o linişteşte! Sandra Izbaşa - singură, tristă şi cu paharul în mână

Marcel Pavel este unul dintre cei mai îndrăgiţi cântăreţi din România. La începutul anilor 2000, albumul „Frumoasa Mea” a fost vândut în peste 250.000 de exemplare, fapt pentru care i s-a acordat Discul de Platină. În cariera sa, artistul a colaborat cu numeroase personalități precum Monica Anghel, Sanda Ladoși, Luminița Anghel, Nico, Laurențiu Cazan, Elena Cârstea, soprana Mihaela Stanciu, soprana Irina Iordăchescu, soprana Crina Zancu, Toto Cutogno şi Boney M.

Marcel Pavel şi Violeta au împreună trei copii: Richard (19 ani), Sasha (16 ani) şi Ioana Iuvenalia (3 ani).

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro