VIDEO / Dan Badea şi soţia sa, Mădălina şi-au făcut casă ca la Hollywood! Aşa arată cuibuşorul lor de nebunii

+3 click pentru
galerie

Locuinţă soţii Badea © Facebook

Actorul Dan Badea şi soţia lui, Mădălina, şi-au amenajat în sfârşit casa visurilor!  Decorarea locuinţei a costat o mică avere, însă a meritat fiecare bănuţ.

Dan Badea și soția lui, Mădălina, şi-au cautat multă vreme mobilă, însă cum nu erau foarte hotărâţi ce să cumpere, le-a luat ceva vreme să îşi amenajeze casa. Iată însă, că timpul petrecut prin magazinele de specialitate nu a fost în zadar. Cuibuşorul lor de nebunii arată exact ca-n reviste! Şi cel mai important este faptul că cei doi au făcut totul singuri-singurei.

Sufrageria, foarte luminoasă şi încăpătoare a fost decorată în nuanţe de alb, gri şi bej, la care au adăugat câteva tonuri de roz prăfuit. Candelabrele spectaculoase şi ferestrele mari care oferă o privelişte de vis către piscina din curte, te duc parcă cu gândul la casele marilor actori de la Hollywood.

Dormitorul a fost şi el amenajat până la cel mai mic detaliu! Decorat tot în nuanţe calde de alb, Dan Badea şi Mădălina au simţit însă nevoia să adauge o pată de culoare, aşa că au ales ca patul matrimonial să aibă culoarea bleu, ca cerul, potrivit Antena Stars. 

"Am căutat doi ani şi am reuşit să ne facem casa visurilor noastre! Exact aşa cum ne-am dorit noi! Abia aşteptam să ajungem acasă, să ne lungim pe canapea şi să ne uităm la o emisiune, sau un film...totul să fie comod!", au adăugat cei doi soţi.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro