VIDEO / A început numărătoarea inversă. În aşteptarea bebeluşului, soţia lui Dan Badea a făcut un baby shower de neuitat!

+4 click pentru
galerie

A început numărătoarea inversă. În aşteptarea bebeluşului, soţia lui Dan Badea a făcut un baby shower de neuitat! © Foto: Instagram

Mădălina şi Dan Badea au intrat în linie dreaptă în aşteptarea micuţului din burtică. Frumoasa blondină mai are puţin şi naşte, astfel că weekendul trecut a decis să organizeze un baby shower de senzaţie pentru bebeluş.

Dan şi Mădălina Badea urmează să devină părinţi de băieţel, astfel că totul a fost decorat în nuanţe de albastru. Mădălina Badea a organizat o super petrecere, unde şi-a invitat cele mai bune prietene. Chiar dacă mai are puţin şi naşte, soţia lui Dan Badea se bucură de o siluetă frumoasă, iar maternitatea a făcut-o să radieze de fericire.

CITEŞTE ŞI: VIDEO / Însărcinată în opt luni, soţia lui Dan Badea aruncă bomba: "Va veni şi al doilea"

"Prima petrecere pentru băieţelul nostru", a scris Mădălina Badea pe Instagram. „Suntem în al nouălea cer! E tot ce ne-am dorit. Îmi doresc să fie talentat precum tatăl său”, a spus Mădălina Badea pentru Spynews, în urmă cu o lună.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro