Mădălina de la „Dragoste fără secrete”, atacuri dure asupra Nicoletei, după ce a aflat că a avut o relație cu partenerul ei: „Tu ești vai de capul tău”

+4 click pentru
galerie

Mădălina de la „Dragoste fără secrete”, atacuri dure asupra Nicoletei, după ce a aflat că a avut o relație cu partenerul ei: „Tu ești vai de capul tău” © captură video

După ce cuplurile Alexandru și Mădălina și Mădălin și Nicoleta au aruncat vorbe grele, lucrurile nu s-au atenuat deloc! Mai mult, cele două femei s-au jignit reciproc, fără niciun pic de rețineri. 

La „Dragoste fără secrete”, Mădălina și Nicoleta și-au aruncat replici dure, după ce s-a aflat că Nicoleta a avut o relație cu actualul partener al Mădălinei, Alexandru. Cele două femei nu s-au ferit deloc de camerele de filmat și s-au dezlănțuit așa cum au simțit. 

„Alex și Mădălina sunt niște falși, în primul rând...și se vede asta cu ochiul liber!” a spus Nicoleta, cu o atitudine destul de nepăsătoare. 

Nici Mădălina nu a stat prea mult pe gânduri și a început să-i arunce replici dure Nicoletei, în direct la „Dragoste fără secrete”. „Făi fetiță, tu ai fost doar vai de capul tău. Dacă eu sunt falsă, tu ești vai de capul” a spus Mădălina, extrem de iritată de cele aflate și întâmplate în cadrul emisiunii de la Antena Stars.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest