Mădălina de la „Dragoste fără secrete”, atacuri dure asupra Nicoletei, după ce a aflat că a avut o relație cu partenerul ei: „Tu ești vai de capul tău”

+4 click pentru
galerie

Mădălina de la „Dragoste fără secrete”, atacuri dure asupra Nicoletei, după ce a aflat că a avut o relație cu partenerul ei: „Tu ești vai de capul tău” © captură video

După ce cuplurile Alexandru și Mădălina și Mădălin și Nicoleta au aruncat vorbe grele, lucrurile nu s-au atenuat deloc! Mai mult, cele două femei s-au jignit reciproc, fără niciun pic de rețineri. 

La „Dragoste fără secrete”, Mădălina și Nicoleta și-au aruncat replici dure, după ce s-a aflat că Nicoleta a avut o relație cu actualul partener al Mădălinei, Alexandru. Cele două femei nu s-au ferit deloc de camerele de filmat și s-au dezlănțuit așa cum au simțit. 

„Alex și Mădălina sunt niște falși, în primul rând...și se vede asta cu ochiul liber!” a spus Nicoleta, cu o atitudine destul de nepăsătoare. 

Nici Mădălina nu a stat prea mult pe gânduri și a început să-i arunce replici dure Nicoletei, în direct la „Dragoste fără secrete”. „Făi fetiță, tu ai fost doar vai de capul tău. Dacă eu sunt falsă, tu ești vai de capul” a spus Mădălina, extrem de iritată de cele aflate și întâmplate în cadrul emisiunii de la Antena Stars.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro