Mama Andreei Bălan a dat totul din casă. Cum era artista în copilărie, până să devină celebră / VIDEO

Mama Andreei Bălan a dat totul din casă. Cum era artista în copilărie, până să devină celebră / VIDEO © Captură

Mama Andreei Bălan a spus totul despre celebra ei fiică! Şi nu doar că a povestit întâmplări amuzante din copilăria vedetei, ci a arătat şi poze din arhiva de familie la Acces Direct. Cum era Andreea în copilărie, înainte să devină celebră, dar şi alte întâmplări picante, despre toate acestea doamna Valeria a povestit la Acces Direct.

Mama Andreei Bălan s-a ferit mai mereu să apară în lumina reflectoarelor. Însă, de această dată a făcut o excepţie! Doamna Valeria îi este stâlp şi i-a fost aproape în cele mai grele momente Andreei, iar rolul de bunică i se potriveşte mănuşă! Însă v-aţi întrebat vreodată cum era Andreea, atunci când era mică? Ei bine, mama ei a spus tot la Acces Direct.

"Îmi punea diafilme. Da, da, pe vremea aceea nu existau tablete, telefoane, cu greu se găseau aparatele, făceam schimb cu colegele, prietenele și proiectam acasă pe perete în dormitor, făceam întuneric. Toată lumea proceda așa. Citeam foarte mult, aveam abonament la biblioteca Nicolae Iorga din Ploiești și tot timpul stăteam în vârful patului, mami am citit adu-mi altele", a spus Andreea Bălan la Acces Direct. 

Şi dacă tot au povestit despre copilărie, cântăreaţa şi mama ei au scos de la naftalină albumul doldora de amintiri. Andreea Bălan a rememorat anii trecuţi, nu înainte de a-i mulţumi mamei sale pentru spijinul pe care i-l oferă în fiecare zi.

"Avem aici bunicii care din păcate nu mai sunt în viață, părinții tatălui meu, și aici o avem pe mama mamei, pe bunica. Aici e mamaie care este în viață, 87 de ani și eu aici aveam 4 ani. Aici mamaie și mama la țară și aici la grădiniță, unde eram iepuraş. Aici eram șoim. Aici eram ciupercuță la grădiniță, aici eram fulg de nea. Aici deja eram în clasă 1. Da, da, eram un copil energic, dar cuminte. Aici la țara, la bairam, la chefuri, cu prietenii. Aici deja eram pe vremea Andre, dar la început de tot", a spus Andreea Bălan. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro