Ce spune mama lui Marcel Toader despre datoriile fiului ei. "Nu s-a văitat niciodată"

Ce spune mama lui Marcel Toader despre datoriile fiului ei. "Nu s-a văitat niciodată" © Captură / Facebook

În ultimul timp s-a tot vorbit despre faptul că Marcel Toader a avut diferite datorii. Mama regretatului afacerist spune că ea nu ştie nimic despre aceste probleme.

Deşi îl întreba mereu dacă zvonurile din presă sunt adevărate, Marcel Toader nu făcea decât să o liniştească şi să-i spună că totul este bine. De asemenea, şi una dintre verişoarele lui Marcel Toader a ţinut să precizeze că acesta a fost un prieten bun şi mereu şi-a ajutat amicii la nevoie.

"L-am sunat într-o duminică şi mi-a spus, mami, nu mă simt prea bine, că am muncit la o piscină. I-am spus, mai fă o pauză o săptămână. Apoi când l-am mai sunat mi-a spus că se simte bine. Eu îl întrebam e adevărat că o să pleci din casă? Nu, mami, de ce te iei după vorbe? Nu s-a văitat niciodată", a spus mama lui Marcel Toader, în exclusivitate, la Antena Stars.

"El a murit cu multă demnitate, nu a cerut nimic la nimeni. El a fost generos cu prietenii. A fost unul dintre verii noştri foarte iubiţi de familie", a spus verişoara lui Marcel Toader.

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro