Mama lui Mario Iorgulescu a răbufnit: „Totul se întoarce într-un fel sau altul!”

Mama lui Mario Iorgulescu a răbufnit: „Totul se întoarce într-un fel sau altul!” © Arhivă

Accidentul provocat de Mario Iorgulescu, în urmă cu aproximativ două săptămâni, a stârnit foarte multe reacții în mediul public. Tragedia a băgat în pământ un tânăr de 24 de ani, tatăl al doi copii, iar pe fiul președintelui LPF l-a trimis direct în spital.

Mulți oameni sunt revoltați de acest caz, inclusiv părinții lui Mario Iorgulescu – din motive diferite, bineînțeles. Mama tânărului, Gabriela Iorgulescu, și-a strigat frustrarea pe rețelele de socializare, însă ulterior a ales să șteargă postarea.

Mama lui Mario Iorgulescu este revoltată

Gabriela Iorgulescu este revoltată de amploarea luată de această tragedie. Din postura de mamă, este profund afectată de toate răutățile și de mediatizarea amplă a subiectului, care a adus un val de critici asupra familiei Iorgulescu.

Mario Iorgulescu este condamnat de mulți, având în vedere viteza de 240 km/h cu care gonea, după ce consumase substanțe interzise. Mama tânărului, însă, îi sare în apărare. Potrivit ziaristii.com, femeia a postat pe Facebook un mesaj în care condamnă presă, dar și opinia publică, pentru felul dur în care i-au criticat acțiunile tânărului.

„Cu ultimele puteri mă rog acum pe lângă acel copil care a murit, dar mă rog şi pentru viaţa copilului meu, care se zbate între viaţă şi moarte şi care înţeleg că vă doriţi foarte mult să moară. Dar vă pun o întrebare: se rezolvă ceva prin moartea lui? Întrebarea este mai mult pentru o parte din jurnalişti, mai ales unii ai căror copii petreceau bine mersi cu Mario şi el le plătea notele, iar acum îl linşează la TV şi online. (...) Spun doar un lucru: după ani de zile, când vă va fi rău şi veţi avea probleme cu copiii voştri, să nu uitaţi acest caz, pentru că totul se întoarce într-un fel sau altul! Dacă toţi vorbiţi doar de bani, atunci sper să fiţi fericiţi!”, a fost o parte din mesajul postat.


facebook whatsapp twitter pinterest